Despre noi

O companie românească, cu misiunea de a oferii clienților săiposibilitatea de a devenii prosumatori prin utilizarea sistemelor fotovoltaice. 

Agora Solar

Devin-o prosumator in 2022

Agora Solar este brand al societății Agora Real Estate S.R.L., înființată în 2008, activând în domeniul imobiliare. Începând cu anul 2011, am început să studiem posibilitatea dezvoltării și implementării soluțiilor de utilizare a energiilor regenerabile, mai exact, sistemele fotovoltaice.

Am început în 2013, odată cu dezvoltarea unui parc fotovoltaic în comuna Cățeasca, județul Argeș. Așa a început provocarea noastră privind implicarea în domeniul fotovoltaic, care a continuat cu intrarea într-un parteneriat producători de top din Germania, Austria, Olanda, Polonia, Turcia, Italia, SUA, China!

sisteme fotovoltaice

Viziunea noastră este ca brand-ul Agora Solar să devină prima alegere a clientului autohton în materie de sisteme fotovoltaice și de a genera trenduri pe piața locală de specialitate. Ne-am propus să devenim un furnizor de top pe piața de profil la nivel național.

Suntem o companie consecventă și transparentă. Odată cu implicarea statului român prin acordarea de subvenții în implementarea sistemelor fotovoltaice, am luat decizia de dezvoltare a activității noastre la nivel național. Ne-am mărit echipa de specialiști și portofoliul de produse, prin intermediul unor colaborări cu producători de top din Germania, Austria, Olanda, Polonia, Turcia, Italia, SUA, China!

Misiunea noastră este aceea de a continua diversificarea portofoliului deproduse Agora Solar, oferind sisteme complexe și modulare, adaptate în funcție de nevoile consumatorilor.

Inovație

Oferim produse moderne și diferite atât din punct de vedere al aplicabilității cât și al calității materialelor.

Dezvoltare

Susținem dezvoltarea continuă atât a activității clienților noștri cât și a companiei și produselor noastre.

Responsabilitate

Încurajăm consumul de energie optim, în armonie cu natura și stilul de viață bazat pe o dezvoltare durabilă.

Odată cu dezvoltarea companiei noastre în domeniul energiilor regenerabile, ne-am extins echipa și am investit în dezvoltarea angajaților din fiecare departament, de la personalul de execuție și până la manageri. Din echipa noastră fac parte profesori doctori ingineri, electricieni, specialiști în achiziții dar și în consiliere.

Sistemele fotovoltaice și accesoriile comercializate de noi sunt produse în  Germania, Austria, Olanda, Polonia, Turcia, Italia, SUA, China! Toate produsele sunt certificate și agreate, conform celor mai recente norme și reglementări din domeniu. Producătorii cu care colaborăm dețin standarde de producție și certificate la nivel înalt.

Scopul nostru este identificarea nevoilor clienților noștri și alegerea celor mai bune produse dar și a soluțiilor de finanțare potrivite. Suntem mai mult decât un alt „importator de panouri fotovoltaice”; suntem consilierul de încredere de care clienții noștri au nevoie.

Fie că reprezinți o companie sau ești persoană fizică, apreciem faptul că aspiri să devii un prieten al mediului înconjurător. Noi te ajutăm să obții costuri mai mici privind consumul de energie și să adopți un alt stil de viață, bazat pe responsabilitate și implicare.

Partenerii noștri​

Contactează-ne!

Ești în căutarea celor mai bune resurse pentru o dezvoltare durabilă?

Consilierii Agora Solar sunt pregătiți să îți ofere soluțiile potrivite.